100% onafhankelijk
Sinds 2011
98% beveelt ons aan
Vragen? Bel ons op nummer 072 - 201 9000

Occasion zoeken bij Vakgarage? Koop ‘m samen met Autocoach

De beste deal van a tot z voor je geregeld

Foto van Robert

Robert
Specialist
08-11-2022

Heb je al een auto op het oog bij een Vakgarage? Of gaat je zoektocht pas net beginnen? Dan spoken waarschijnlijk de volgende vragen door je hoofd:

  • Wat is nou de juiste auto voor mij?
  • Is de auto technisch in orde?
  • Krijg ik wel de juiste prijs voor mijn inruilauto?
  • Wat moet ik onderaan de streep bijbetalen?
  • Moet ik écht gaan onderhandelen straks?
  • Rij ik niet voor niets naar de auto om deze te bekijken?
  • Wat als er na aanschaf toch problemen zijn?
  • Moet ik straks een dag vrij nemen om de auto op te halen?

Geen nood. Autocoach helpt je van a tot z. Samen met jou kopen we de juiste auto voor de best mogelijke deal.

Ontdek onze services

Het aanbod van Vakgarage

Op de website van Vakgarage vind je ongeveer 9.200 occasions. Al deze occasions staan te koop bij één van de 339 vestigingen van de garageformule. Dat betekent dus ook dat je hier geen occasions vindt die aangeboden worden door particuliere aanbieders. 

Vakgarant

Een deel van de occasions wordt geleverd met een garantie die je alleen bij Vakgarage vindt. De Vakgarant. Auto’s met Vakgarant bieden een uitgebreide garantie, worden op 120 punten gecontroleerd, en zo zijn er nog een aantal voordelen. 

Een ander voordeel is dat veel occasions al lange tijd bekend zijn bij de Vakgarage-vestiging. Bijvoorbeeld omdat ze daar altijd in onderhoud zijn geweest. Dat geeft extra vertrouwen over het onderhoudsverleden en de kilometerstand. Toch prettig bij het kopen van een occasion.

Aanvullende diensten

Bij Vakgarage vind je verschillende aanvullende diensten voor je auto, zoals pechhulp. Wil je hier gebruik van maken, dan moet je je auto wel bij een Vakgarage laten onderhouden. Daar staat tegenover dat je voor slechts 25 euro per jaar beschikt over pechhulp in 44 europese landen, én in je eigen woonplaats. 

Een andere extra dienst is de autoverzekering. Dat is een uitgebreide all-risk autoverzekering met een uitgebreide nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling. Sluit je deze autoverzekering af, dan zit daar automatisch de Vakgarage Pechhulp bij in.

Over Vakgarage

Vakgarage is een garageformule die door heel Nederland actief is.Vergelijkbaar met formules zoals Bosch Car Service en Autocrew. De formule is niet gelieerd aan een specifiek merk, maar voert onderhoud uit aan alle merken auto’s. Maar het blijft niet alleen bij auto’s. Ook met je motor en caravan ben je welkom voor onderhoud en reparatie. 

Wil je zelf een Vakgarage starten? Ook dat kan. Vakgarage is een franchise formule. Door je daarbij aan te sluiten profiteer je onder andere van de naamsbekendheid van Vakgarage. Ook een bestaande garage kan zich bij de formule aansluiten.

Zoals gezegd zijn er 339 vestigingen door heel Nederland verspreid. Het hoofdkantoor vind je in Nijkerk.

Bekijk Vakgarage occasions

Andere occasionsites

Ben je benieuwd naar de kenmerken van andere bekende occasionsites? We schreven al eerder over: